Social

#prognoza meteo #anm #ninsori #vremea #ger

Dupa ger, revin ninsorile!

Meteorologii nu au deloc vesti bune! Dupa zilele geroase, in care temperaturile resimtite vor ajunge si la minus 40 de grade Celsius, de saptamana revin ninsorile. Iata prognoza pe doua saptamani!

In Muntenia, saptamana viitoare se vor inregistra valori foarte scazute, cu maxime intre -7 si-2 grade si ger noaptea in toata regiunea, minimele urmand a fi de -16...-11 grade. O incalzire usoara si treptata a vremii se va produce dupa data de 25 ianuarie, dar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste in peroada 25-27 ianuarie.

La munte, vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales noaptea, astfel ca se vor inregistra maxime termice de -10...-8 grade si minime de -18...-13 grade, in medie. Dupa data de 25 ianuarie, temperaturile vor fi in crestere usoara si treptata pana la valori medii de -7...-2 grade ziua si
-12...-8 grade noaptea. Ninsori slabe vor fi, pe arii restranse, in data de 20 ianuarie, apoi probabilitatea de aparitie a acestora va creste incepand cu 24 ianuarie.

In Banat, vremea se va mentine rece pana in jurul datei de 25 ianuarie, media temperaturilor din timpul zilei urmand a fi de -2 ...2 grade, iar noptile vor deveni local geroase, cu valori de -10...-6 grade. Vor fi fulguieli pe arii restranse in data de 20 ianuarie, iar probabilitatea pentru precipitatii va creste in cea de-a doua saptamana de prognoza, in special in perioada 24-26 ianuarie.


In Crisana, saptamana viitoare, dimineata si noaptea va fi ger, iar minimele termice vor fi in medie de -10...-6 grade. Temperaturile maxime vor fi de -2...1 grad, medie regionala. Apoi se estimeaza o incalzire usoara si treptata a vremii. Vor fi ninsori slabe pe arii restranse in data de 20 ianuarie, iar probabilitatea pentru precipitatii va creste in special in perioada 24-26 ianuarie.


In Transilvania, vremea se va deosebit de rece, geroasa in cursul noptilor, cand minimele vor fi in medie de -17...-10 grade. La amiaza, maximele vor varia intre de -5...-3 grade .Dupa data de 20 ianuarie va creste probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare.

In Maramures, vremea se va mentine rece, local geroasa in cursul noptilor, cand minimele vor fi in medie de -12...-8 grade. Dupa data de 20 ianuarie va creste probabilitatea pentru ninsori temporare.

In Moldova, vreme deosebit de rece va caracteriza prima saptamana a intervalului, astfel ca la amiaza se vor inregistra temperaturi negative, in medie de -6...-4 grade. Noptile vor deveni geroase in toata regiunea, iar minimele vor fi de -14 si -10 grade, medie regionala. Ninsori slabe se vor semnala pe arii restranse la inceputul intervalului si, posibil, in perioada 24-26 ianuarie.

In Dobrogea, vremea va fi deosebit de rece pe parcursul primei saptamani, astfel ca la amiaza se vor inregistra in medie -4...-2 grade, iar noptile vor deveni geroase in cea mai mare parte a regiunii, cu minime de -12...-8 grade, medie regionala. Dupa data de 25 ianuarie, temperaturile vor fi in crestere usoara si treptata pana la valori medii de -2...2 grade ziua si -8...-4 grade noaptea. Probabilitatea pentru precipitatii va creste in jurul datei de 26 ianuarie.

In Oltenia, pe parcursul primei saptamani, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa noaptea si dimineata, cand minimele vor fi, in medie regionala, de -13...-9 grade. La amiaza, temperaturile vor fi preponderent negative, cu maxime de -3...0 grade. Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai mare in perioada 25 - 27 ianuarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea