Social

Dupa fapta si rasplata! Gigi risca 12 ani de inchisoare

Scandalul geamantanului cu bani de la Cluj este pe cale sa puna capat libertatii lui Gigi Becali. Dupa ce finantatorul stelist a luat ancheta ca pe o gluma, avocatul sau a declarat ca pedeapsa pe care o risca latifundiarul poate ajunge la 12 ani de inchisoare.

Totusi, daca va fi pus sub invinuire , candidatura lui Gigi Becali la Presedentia Romaniei nu va avea de suferit. „Nici nu se pune problema. Ce, Traian Basescu nu era judecat in dosarul Flota?! V-am dat cel mai bun exemplu. Nu are nicio legatura”, a declarat avocatul Catalin Dancu .

Biroul de Informare si Relatii Publice al DNA a precizat, joi, ca procurorii anticoruptie nu au retinut inca nicio persoana. Dar ancheta se afla in desfasurare, iar cei vizati vor trebui sa dea cu „subsemnatul”. Si de aceasta data, patronul din Ghencea va intarzia cu nonsalanta, pentru ca oamenii legii sa isi intinda munca pe o perioada de timp cat mai indelungata. Iar asta reiese din Declaratiile lui Dancu, avocat care a precizat ca arhicunoscutul sau client se va prezenta la audieri abia saptamana viitore, desi fusese citat pentru data de 8 mai, la ora 15:00.

Intreg scandalul se pare ca a pornit de la un autodenunt al unei persoane din cadrul clubului Universtiatea Cluj. Iar alaturi de Becali vor fi luati in colimator si alte patru persoane, printre care „mana dreapta” si fostul stelist Gigel Coman.

Becali stia ca este urmarit, iar acum amenita procurorii!

Modul in care patronul din Ghencea a abordat intreaga problema este unul absolut socant. Acesta a precizat ca stia de miscarile facute in cadrul DNA, mai precis ca el si oamenii lui erau urmariti pas cu pas. Motiv pentru care a creat un adevarat scenariu „anti-anticoruptie”, explicandu-le celor implicati cum sa se fereasca de oamenii legii.

„Cand a plecat cu banii, stia ce trebuie sa faca. S-a prevazut totul pentru ca sunt prea destept. Chiar daca s-a vrut sa se faca ceva, fapta nu s-a petrecut. La revedere !”, a fost declaratia incredibila a lui Gigi Becali, care si-a recunoscut astfel pe jumatate vina.

Apoi au urmat o sumedenie de amenintari care mai de care mai razboinice, finantatorul stelist indreptandu-si furia aspra procurorilor care vor sa il vada in puscarie: „Desteptati-va, tradatorilor de tara! Ne tradati si va doriti ca Steaua sa fie depunctata! Tradatorilor, nu o sa razbiti cu mine niciodata!”. Insa primul pas a fost deja facut, banii lui Gigi odihnindu-se acum linistiti intr-un seif BNR…  

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea