Social

#concedieri posta romana #concedieri colective #concedieri cfr #angajati posta romana #oficii postale

Dupa CFR, si Posta Romana concediaza sute de angajati

Dupa ce au fost anuntate concedieri la CFR Calatori , acum Posta Romana va disponibiliza, in luna aprilie, sute de angajati, potrivit Realitatea Tv.

Astfel, 618 angajati ai Postei Romane vor ramane fara loc de munca incepand cu 15 aprilie. Anuntul vine dupa ce cel potrivit caruia aproximativ 1.000 de lucratori ai CFR Calatori vor fi dati afara de la 23 martie.

Masura disponibilizarilor a fost luata in urma discutiilor care au avut loc intre Guvern si reprezentantii Fondului Monetar International.

De asemenea, numarul oficiilor postale va fi redus pana la sfarsitul lunii aprilie. Astfel, numarul oficiilor postale ar urma sa scada la 5.700, comparativ cu inceputul anului 2011, cand existau, la nivel national, 7.100 de astfel de unitati.

Cu pierderi de 29 milioane euro in 2010, Posta Romana este controlata in prezent de Ministerul Comunicatiilor , care detine 75% din actiuni. Fondul Proprietatea detine 25% din actiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea