Social

Drogba: "Ratiunea a decis"

Atacantul ivorian Didier Drogba a declarat, luni, ca, daca si-ar fi ascultat inima, ar fi ramas la Olympique Marseille, dar a adaugat ca oferta de la Chelsea nu putea fi refuzata.

"Nu vreau sa ascund faptul ca mi-ar fi placut sa ramin. Daca mi-as fi ascultat inima, as fi ramas la Marseille. Totusi, ratiunea a decis. Exista oferte pe care nu le poti refuza, pe care nu le intilnesti in fiecare zi", a spus Drogba intr-o conferinta de presa.

Atacantul ivorian, care va primi in Anglia un salariu mai mare de trei sau patru ori decit la Olympique, a precizat ca nimeni nu l-a fortat sa se transfere si ca este multumit de faptul ca va juca la Chelsea, echipa la care evolueaza si atacantul roman Adrian Mutu. Sint trist ca parasesc echipa Olympique Marseille. Voi iubi mereu aceasta formatie si poate voi reveni sa joc aici. Totusi, trebuie sa ma gindesc si la cariera mea, dar nu voi uita ca m-am transferat la Chelsea datorita evolutiei la OM. Am accept oferta celor de la Chelsea pentru ca mi-au demonstrat ca intr-adevar ma vor si asta a contat foarte mult. Acum voi da totul pentru ei", a mai spus Drogba.

In cadrul conferintei de presa, presedintele clubului francez, Christophe Bouchet, a anuntat ca transferul lui Drogba la Chelsea s-a facut pentru o euro
3. Hernan Crespo (Argentina), de la AC Parma la Lazio Roma, in sezonul 2000/2001: 56,5 milioane de euro
4. Gaizka Mendieta (Spania), de la Valencia la Lazio Roma, in sezonul 2001/2002: 48 milioane de euro
5. Rio Ferdinand (Anglia), de la Leeds United la Manchester United, in sezonul 2002/2003: 46,8 milioane de euro
6. Juan Sebastian Veron (Argentina), de la Lazio Roma la Manchester United, in sezonul 2001/2002: 46,3 milioane de euro
7. Ronaldo (Brazilia), de la Internazionale Milano la Real Madrid, in sezonul 2002/2003: aproximativ 45 milioane de euro
8. Rui Costa (Portugalia), de la Fiorentina la AC Milan, in sezonul 2001/2002: 43,7 milioane de euro
9. Christian Vieri (Italia), de la Lazio Roma la Internazionale Milano, in sezonul 1999/2000: 42,6 milioane de euro
10. Filippo Inzaghi (Italia), de la Juventus Torino la AC Milan, in sezonul 2001/2002: 41,2 milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea