Social

#suprimare nevoi #barbati #studiu #mancare #dragoste

Dragostea NU trece prin stomac! Cu ochii dupa femei, barbatii...

Te intrebi oare ce ar alege barbatii intre o femeie frumoasa si o mancare apetisanta? Ei, bine, oricat de foame le-ar fi, creierul lor e "setat" sa neutralizeze nevoia de mancare!

Cel putin asta arata un studiu realizat de specialisti de la Universitatea din Rochester. Oamenii de stiinta sustin ca barbatii sunt in stare sa isi suprime foamea, concentrandu-se pe gasirea unui partenere.

Cercetatorii au analizat comportamentul unui vierme microscopic numit C. elegans, care exista sub doua tipuri, masculin si hermafrodit. Viermii de ambele genuri au avut optiunea de a alege intre hrana si identificarea unui partener. Oamenii de stiinta au constatat ca C. elegans de gen masculin au abandonat hrana in favoarea celei de a doua optiuni, scrie dailymail.co.uk.

Cercetatorii sugereaza faptul ca acest gen de comportament este valabil si la nivel macro, mai precis la oameni.

Recent, specialisti de la Universitatea Southern California, din Los Angeles, au descoperit ca o mutatie genetica prezenta in ADN-ul acestui vierme ii permite sa nu se ingrase niciodata, ceea ce ar putea fi secretul pentru combaterea obezitatii.

Sursa foto: outdoorrooms.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea