Social

#fotba #l liga #presedinte

Dragomir: S-a reparat o mare greseala

Presedintele LPF, Mitica Dragomir , a declarat, la Realitatea Tv, ca s-a facut dreptate in cazul Stelei, care a scapat de depunctate in urma deciziei Curtii de Arbitraj. Dragomir a facut si o declaratie soc, afirmand ca tot scandalul "Valiza" ar fi fost unul regizat, si in care un aport important l-ar fi avut cei de la DNA.

"Au minte cei de la CAF. S-a reparat o mare greseala. Am mai spus-o. Asta nu e mita. Mita e cand dai cuiva sa piarda. Asta e premiere. Iar pana anul trecut, si in toata Europa, se poate face, aceasta premiere. Anul trecut noi am schimbat regulamentul si am spus sa fie penalizati si cei care dau bani pentru premiere. Numai ca ce s-a intamplat la Cluj e altceva. DNA-ul normal ca tinea cu CFR-ul, sa ia campionatul, pentru ca cei de la conducerea DNA erau din Cluj. Acolo a fost o conjuratie foarte bine pusa la punct", a declarat Dragomir, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

Dragomir a negat afirmatiile lui Becali, care declarase ca in spatele deciziilor celor doua Comisii de judecata anterioare, de Disciplina si de Apel, s-ar fi aflat Mircea Sandu. Dragomir a tinut, in incheiere , sa-i transmita un mesaj lui Becali: "Becali sa-si faca curatenie la clubul sau, nu in fotbal, ca sunt altii care fac curatenie. Mircea Sandu nu s-a implicat niciodata in nicio comisie, nici eu, de aceea am rezistat amandoi atatia ani".


CAF a decis joi anularea depunctarii de 7 puncte dictata impotriva Stelei de catre Comisia de Disciplina si mentinuta apoi de Comisia de Apel . In plus, jucatorul stelist Petre Marin a scapat si el de suspendarea de 6 luni. CAF a redus si suspendarea de 2 ani de zile dictata impotriva finantatorului stelist Gigi Becali, care a ramas suspendat pentru 6 luni, dar va putea merge la stadion.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea