Social

#dumitru dragomir #frf #fc timisoara #lpf #florin prunea #mircea sandu

Dragomir acuza FRF pentru depunctarea Timisoarei

Dumitru Dragomir , presedintele LPF, crede ca a fost cauzata de o greseala a FRF. Acestia au trimis la FIFA a unui echipament de culoare diferita decat cea folosita de Timisoreni in meciurile din Liga I.

Florin Prunea a fost atacat de Dragomir cu privire la culoarea uniformelor trimise FIFA.

"Pe 26 iulie s-a jucat cu FC Arges in albastru , pe data de 2 august, inainte de judecata de la TAS, s-a jucat in albastru. Prunea a trimis pe 5 august un echipament la FIFA. Daca la FIFA a ajuns un echipament mov, dar Timisoara a jucat in albastru, inseamna ca a aparut un echipament fals pe drum. Decizia de a Timisoarei a venit din cauza unui echipament care nu exista, nu stiu de unde a aparut! Daca pe 5 iulie Comitetul Federal a aprobat echipamentul, de ce nu l-a trimis imediat la FIFA? De ce l-au trimis in august?", a spus Dragomir.

Dragomir insista ca Prunea nu cunoaste regulamentul FRF si ca va discuta cu Mircea Sandu pentru ca pe viitor sa fie alesi doar "profesionisti".

FIFA a sanctionat FC Timisoara cu 6 puncte datorita litigiului legat de palmares si culorile oficiale. Daca echipa de pe Bega ar primi inapoi cele sase puncte, ar urca pe prima pozitie, cu doua puncte inainte Dinamo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea