Social

#fard #studiu femei # cum te machiezi # studiu frumusete

Doua din trei femei folosesc prea mult fard. Ce cred, de fapt, barbatii

Dermatograful, rimelul, fondul de ten si rujul fac parte din rutina zilnica de infrumusetare a femeilor. Un studiu a aratat ca doua treimi dintre doamne si domnisoare folosesc insa prea multe farduri.

Mai mult, potrivit unui sondaj realizat la cererea unei firme producatoare de cosmetice din Marea Britanie, una din 10 femei se machiaza doar pentru a placea sexului opus si nu din convingere. Doar ca barbatii nu asta vor! Trei sferturi dintre ei prefera femeile care sunt cat mai naturale, scrie dailymail.co.uk.

Astfel, 45% din reprezentantii sexului tare cred ca femeile folosesc prea multe farduri, 33% nu agreeaza atunci cand consoartele lor isi aplica pe fata fond de ten, iar 5% nu vad cu ochi buni rujul prea strident.

Studiul a mai aratat ca doua treimi din femei petrec trei saptamani si jumatate pe an pentru a se infrumuseta. Asta probabil si datorita faptului ca peste jumatate dintre ele spun ca se simt mai bine machiate, iar 28% ca le ofera mai multa incredere de sine. Mai grav, 14% nici nu ar indrazni sa iasa din casa fara sa se machieze.

Duminica este ziua in care jumatate din femei renunta la farduri, insa in timpul saptamanii, 17% dintre doamne si domnisoare isi corecteaza make-upul imediat ce ajung la seriviciu.

Foto: womenshealthandnews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea