Social

#cutremur Buzau #cutremur romania # cutremur vrancea #cutremur

Doua cutremure inregistrate in aceasta dimineata! Le-ai simtit?

In ceasta dimineata s-au inregistrat doua cutremure cu magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter.

 

Primul seism s-a prosus in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP). Seismul a avut loc la ora locala 1:46, la o adancime de 124 de kilometri, iar cele mai apropiate orase de epicentru au fost Valenii de Munte (33 kilometri), Mizil ( 34 kilometri), Buzau (36 kilometri), Boldesti-Scaeni (45 kilometri), Plopeni (47 kilometri), potrivit agerpres.ro

Cel de-al doilea cutremur, tot de 2,8 grade pe Richter, s-a produs in aceeasi zona, la ora locala 5:15, dar la o adancime de 129 de kilometri. Orasele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului au fost Ramnicu Sarat (40 kilometri), Covasna (47 kilometri), Focsani (49 kilometri), Buzau (50 kilometri), Targu Secuiesc (61 kilometri).

In luna august, in Romania s-au propus 19 de cutremure, cele mai multe in zona seismica Vrancea, iar cel mai mare a avut magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter, potrivit agerpres.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea