Social

#cutremur romania #cutremur #seism

Doua cutremure astazi in Romania!

Doua cutremure s-au produs astazi in tara noastra! Unul a avut loc in Calarasi, zona neobisnuita, iar celalalt - in Buzau!

Un cutremur de 2 grade a fost inregistrat, luni dimineata, in judetul Calarasi. Seismul s-a produs la ora 5.30, la o adâncime de 8.9km.

La ora 9:42, un alt cutremur a avut loc in judetul Buzau. Seismul a avut o magnitudine de 2.8 grade si s-a produs la o adancime de 118.7km, conform Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

In luna septembrie s-au produs in Romania opt cutremure cu magnitudini intre 2 si 3,5 grade pe Richter, in timp ce in luna august au avut loc patru cutremure cu magnitudini peste 4, cel mai mare având 4,9 grade pe Richter.

Cea mai puternica miscare seismica din acest an s-a produs in data de 8 februarie, in judetul Buzau, la ora 17:08, si a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, cutremurul fiind resimtit si la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea