Social

#pret vaccin covid #pret vaccin #vaccin covid # vaccin coronavirus #coronavirus #companii farmaceutice #vaccin

Doua companii farmaceutice anunta pretul pentru vaccinul impotriva coronavirusului

Compania farmaceutica Moderna a anuntat pretul pentru vaccinul impotriva coronavirusului dezvoltat de americani. O doza de vaccin va costa intre 32 si 37 de dolari, insa pretul mai poate varia in functie de numarul de vaccinuri cumparate de fiecare tara in parte. 

Pretul mentionat este valabil pentu comenzile mici, de ordinul a cateva milioane de doze, in cazul comenzilor mai mari, acesta urmeaza sa scada.

Pe de alta arte, compania farmaceutica Pfize a anuntat un pret de 19,5 dolari pentru o doza. Acest vaccin este dezvoltat de compania americana in colaborare cu societatea germana BioNTech. Asemenei vaccinului produs de Moderna, si acesta se afla la inceputul fazei a treia de testare.

Pana in prezent, pentru dezvoltarea vaccinului impotriva coronavirusului, compania farmaceiutica Moderna a investit 955 de milioane de dolari, potrivit realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea