Social

# client eficient # spatii business #mochete #horeca

Doteaza spatiile de business si HoReCa eficient, cu covorase si mochete pentru interior si exterior!

Covorul este un accesoriu practic in orice spatiu, datorita rolului dublu pe care il are. In primul rand, covorul absoarbe praful, dezinfecteaza talpile, protejeaza suprafetele si mentine o igiena de top, avantaj la care se adauga aspectul estetic placut.

 

In anotimpurile ploioase mai ales, riscul de alunecare pe suprafetele umede este major. Nici o companie nu doreste sa se confrunte cu incidente care implica alunecari, luxatii sau entorse pe care le-ar putea suferi clientii. Asadar, covorasele sau mochetele pentru interior sau exterior isi dovedesc inca o data utilitatea. Unde mai pui ca datorita modelelor potrivite si a paletei cromatice ideale, ai posibilitatea sa creezi un ambient primitor si de bun gust pentru clientii tai.

Covorasele dezinfectante: de ce le consideram o investitie pe termen lung?

Covorasele dezinfectante impresioneaza prin eficienta lor in spatiile cu trafic intens, in special pentru activitati din zona HoReCa, industria medicala, institutii de invatamant, institutii bancare, gari, metrouri, dar pot fi utilizate si ca bariere de protectie pentru mijloacele de transport. Covorasele dezinfectante au o suprafata antiderapanta pentru stabilitatea piciorului atunci cand se calca pe suprafete cu risc de alunecare.

Covorasele profesionale de tip HoReCa includ o marja larga de categorii: de la covorase dezinfectante, mochete, linoleum si pana la iarba artificiala. Acestea servesc unei game mari de utilizari si destinatii. Asadar, aceste covorase pot fi amplasate la punctele de acces dintr-o cladire, la intrarea in camere, holuri, piscine, etc. 

Mochetele se pot integra perfect cu design-ul interior al birourilor sau salilor de sedinte. Mocheta de birou protejeaza suprafata de reziduurile de pe incaltamintea adusa din exterior si totodata confera salii un aer elegant si rafinat.

Covorasele de intrare in spatiile de retail: cum imbunatatesc imaginea business-ului

Covoarele au incetat demult sa fie utilizate strict pentru rolul lor practic. De exemplu, covorasele personalizate cu logo sunt primul lucru pe care clientii il observa atunci cand ‘’iti trec pragul’’. Personalizarea acestora poate fi efectuata in zeci de modele: folosind logo-ul si culorile companiei, prezentand un anumit produs promovat de companie sau transmitand mesaje reprezentative despre business.

Opteaza pentru personalizarea covoraselor de la intrare. Un flux ridicat de persoane poate deteriora podeaua. In timp, aceasta capata un aspect neprofesional si risca sa compromita imaginea companiei in ochii clientilor.

Iarba artificiala, o alternativa practica pentru personalizarea spatiilor exterioare

Iarba artificiala este o solutie tot mai populara folosita pentru acoperirea spatiilor deschise. Iarba artificiala se defineste prin rezistenta ridicata la ploaie sau zapada si in plus, nu absoarbe umiditatea. Iarba artificiala nu necesita cheltuieli suplimentare de intretinere prea mari, spre deosebire de iarba naturala.

Multumita noilor tehnologii, firele de iarba sunt reproduse identic variantei naturale, din polietilena sau polipropilena. Gama variata de nuante, lungimi, densitati ofera posibilitatea de a gasi rapid produsul indicat pentru o imagine de ansamblu cat mai realista.

Iarba naturala implica o procedura relativ simpla in ceea ce priveste montarea. Fie ca preferi zonele umbrite si umede sau pe cele expuse la soare, fii sigur ca aspectul ramane uniform gratie materialelor speciale care asigura stabilitate UV.

Consulta gama de covorase profesionale pe sanito.ro si descopera o colectie atent selectionata de articole care includ tehnologii de ultima generatie, materiale premium care isi conserva proprietatile si aspectul ca nou pentru perioade lungi de utilizare. Modelele pot fi confectionate pe comanda in functie de preferintele clientului. Imprima o tusa personala business-ului tau prin detalii care te scot in evidenta fata de alti competitori.

FOTO:

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea