Social

#trofeul calitatii #dosar trofeul calitatii #adrian nastase #avocati adrian nastase

Dosarul "Trofeul Calitatii": Contestatia avocatilor lui Nastase va fi judecata pe 1 octombrie

Instanta suprema decis, luni, judecarea contestatiei in anulare privind condamnarea lui Adrian Nastase in dosarul "Trofeul Calitatii" pentru data de 1 octombrie.

Data a fost aleasa aleatoriu, prin programul de stabilire a termenelor al Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).

Avocatii lui Adrian Nastase au declarat pentru Mediafax ca vor depune in cursul zilei de marti o cerere de preschimbare a termenului.

Tot luni, Tribunalul Bucuresti a decis ca solicitarea de amanare a executarii pedepsei lui Adrian Nastase va fi judecata in 28 iunie, instanta admitand astfel solicitarea avocatilor fostului premier.

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, in locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce in aceeasi zi a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul Calitatii". Nastase se afla internat in prezent la Spitalul Floreasca.

Fostul premier va ramane internat in aceasta unitate sanitara, dupa ce comisia de evaluare a stabilit, luni, ca un eventual transfer al acestuia poate fi decis doar in urma evaluarii medico-legale, fiind inaintate deja adrese catre IML si IGPR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea