Social

#gigi becali #hoti #dosar #parchet #arest

Dosarul hotilor lui Becali, blocat

Dosarul in care sunt anchetati hotii masinii lui Gigi Becali se plimba de la o institutie la alta. Dupa ce politia s-a autosesizat abia vineri in cazul furtului masinii omului de afaceri, acum totul depinde de procurori.

Politia Ilfov s-a autosesizat vineri, dupa doua luni de la comiterea furtului, si dosarul a fost inregistrat la Parchetul Judecatoriei Buftea. Acestia au predat dosarul parchetului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti, dar procurorii din capitala vor sa lucreze cu Politia din Bucuresti, nu din Ilfov.

Marian Tutilescu , seful Politiei Capitalei , a declarat ca politistii executa dispozitiile procurorilor, pe care nu pot nici sa le comenteze, nici sa le prezinte. "Noi efectuam activitatile in care suntem delegati de procurori", a spus el pentru Gandul.

Hotii care i-au furat masina lui Gigi Becali au mai multe dosare penale si au legaturi cu crima organizata . "In urma analizarii si coroborarii tuturor acestor probe administrate, instanta retinte ca situatia de fapt se presupune a fi urmatoarea: partile vatamate Stan Constantin David, Margean Stefan si Nicolae Tinel sunt probabil persoanele care au sustras autoturismul marca Mercedes apartinand inculpatului Gigi Becali, in data de 25 ianuarie 2009", a fost concluzia instantei.

Inregistrarea il acuza pe Becali

Filmul pus la dispozitia instantei de Gigi Becali i-a agravat situatia. Finantatorul Stelei credea ca inregistrarea cu telefonul mobil a intalnirii cu cei trei hoti va putea fi folosita ca proba a apararii. Judecatorii nu sunt de acord si au consemnat ca filmul dovedeste agresiunea.

"Se observa la un moment dat cum partea vatamata Tinel Nicolae intoarce privirea la persoana care filmeaza, probabil cu un telefon mobil. Este o privire speriata, insotita de o usoara grimasa, iar daca privim spre piciorul acesteia observam ca are pantalonul taiat, de undeva de deasupra genunchiului cazand un servetel sau un tampon - nu se distinge bine - probabil aplicat pe rana suferita ca urmare a impuscaturii", a consemnat instanta.

Gigi Becali crede ca Dumnezeu l-a bagat in arest

Apropiatii lui Gigi Becali s-au rugat pentru eliberarea lui. Ei au marturisit pentru Ziarul Ring ca latifundiarul se roaga in inchisoare. Becali crede ca Dumnezeu ii testeaza credinta si de aceea a pemis arestarea lui.

Gigi va afla astazi daca isi va petrece Pastele dupa gratii sau daca va fi eliberat din arestul Directiei Cercetari Penale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea