Social

#gigi becali #steaua #dorinel munteanu #munteanu concediu austria #demisie dorinel munteanu

Dorinel Munteanu: Stiu cine este de vina pentru demiterea mea

Dorinel Munteanu uita de experienta trista de la Steaua petrecand mai mult timp cu familia la schi in Austria, desi a declarat ca ii este greu sa uite tot ce a patit in scurta perioada cand a fost antrenorul echipei din Ghencea.

a declarat ca nu a semnat nicio reziliere a contractului, in acte este inca antrenorul Stelei, dar acum este in concediu, a declarat acesta pentru Pro Sport.

Fostul antrenor al Stelei, proaspat inlocuit cu Marius Lacatus, a precizat ca va semna rezilierea in primele zile ale anului 2009.

" Sincer , nu ma asteptam sa nu prind returul... Nu credeam ca pot fi demis asa... fara sa mi se spuna in fata cu ce am gresit. Normal era ca domnul Becali sa vorbeasca si cu mine. Nu m-a anuntat nici pana azi ca nu mai sunt antrenorul Stelei. Dar acum e un capitol incheiat", a declarat Munteanu.

Munti a mai spus ca nu are nimic in Germania asa cum se vehicula in presa in ultimele zile si ca este complicat sa se intoarca la Universitatea Cluj .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea