Social

#sondaj ziare.com #steaua #dorin goian

Dorin Goian, cel mai bun fotbalist roman al anului

Fundasul stelist Dorin Goian a fost desemnat de cititorii Ziare.com drept "cel mai bun fotbalist roman al anului 2008". "Goe" le-a luat fata mult mai cunoscutilor Adrian Mutu si Cristi Chivu, dar si a dinamovistilor Bogdan Lobont si Ionel Danciulescu.

Anul 2008 a fost unul cu adevarat mare pentru fundasul stelist in varsta de 28 de ani, acesta avand prestatii excelente atat pentru clubul "ros-albastru", cat si pentru nationala Romaniei de fotbal.

Totusi, in 2008, Goian a avut parte si de clipe mai putin fericite, atunci cand s-a certat cu Gigi Becali, dupa ce acesta din urma i-a stabilit un pret considerat de jucator prea mare.

Imediat dupa acest conflict, Becali a declarat ca Goian nici nu va fi vandut, dar nici nu va mai fi folosit in primul 11. Dupa numai cateva zile, finantatorul clubului din Bulevardul Ghencea l-a iertat pe fotbalist.

Cifrele lui Dorin Goian in anul 2008

Pentru Steaua, Goian a jucat in turul editiei 2008/2009 a Ligii I in 14 meciuri, iar in Liga Campionilor a disputat 7 meciuri (2 in preliminarii si 5 in Liga). La nationala, jucatorul nascut la Suceava a strans anul acesta 8 selectii si a marcat doua goluri.

In vara, Goian a fost foarte aproape de un transfer in Premier League, la Sunderland. Pe langa gruparea engleza, mai multe formatii din Primera Division sunt interesate de jucatorul care are o inaltime de 1.94 metri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea