Social

#femei #afacere #workshop #atelierele #anteprenoriat #dezvoltare afacere

Doresti sa incepi propria afacere? Participa la workshop-ul Antreprenoriat organizat de AtelierEle

Workshop-ul Antreprenoriat din cadrul proiectului AtelierEle este conceput pentru femeile din Romania care isi doresc sa inceapa propria afacere sau care tocmai au lansat un proiect personal si au nevoie de informatii despre pasii pe care trebuie sa-i urmeze spre atingerea succesului.

Sesiunile de workshop se vor desfasura in fiecare zi de joi a lunii noiembrie (6, 13, 20, 27) la Golden Tulip Hotel Calea Victoriei, intre orele 18.30 – 21.00 si vor fi sustinute de:

  • Mihaela Feodorof (Executive Coach & Business Consultant Yourway & Performance Way)
  • Mirela Iovu (Vicepresedinte CEC BANK)
  • Marius Focsa (Business Consultant & Managing Partner Chronax)

Mihaela Feodorof a coordonat echipa de recrutare a BRD timp de 16 ani, implementand aici primul sistem de consultanta interna de resurse umane. De 5 ani a pornit pe un nou drum, cel al antreprenoriatului si a infiintat compania Yourway, unde a avut ocazia sa construiasca programe de dezvoltare organizationala pentru clientii din business, sa consilieze tineri din ONG-uri sau multinationale si, nu in ultimul rand, sa dea viata primei linii de business din Romania care are ca scop identificarea si dezvoltarea potentialului copiilor.

In cele 2 sesiuni pe care le va sustine la AtelierEle, Mihaela Feodorof va aborda subiecte legate de constientizarea potentialului antreprenorial si utilizarea resurselor proprii in atingerea obiectivelor personale si profesionale, despre identificarea optiunilor si a contextului potrivit pentru a atinge succesul.

Cu o experienta de 17 ani in sistemul bancar, Mirela Iovu s-a alaturat echipei de conducere a CEC Bank, in calitate de vicepresedinte, in decembrie 2008. A absolvit Master of Business Administration (MBA) de la City University of Seattle, SUA in 2005 si a obtinut in 2013 o diploma postuniversitara de profesionist in Guvernanta, Risc si Conformitate de la International Compliance Association (ICA) in cooperare cu The University of Manchester-Manchester Business School. Mirela Iovu vine la AtelierEle pentru a impartasi din experienta sa in business-ul romanesc, aratandu-si sustinerea pentru proiectele de antreprenoriat feminine si prezentand programele de finantare si co-finantare disponibile pentru femei si tineri, in special.

In calitate de economist specializat in management integrat si cu o experienta antreprenoriala de 15 ani, Marius Focsa este fondatorul unei companii care ofera servicii integrate de consultanta si asistenta pentru afaceri mici si mijlocii. In cadrul AtelierEle, Marius Focsa va sustine o sesiune dedicata importantei unui business plan bine intocmit si surselor de finantare disponibile. De asemenea, vor fi definite instrumentele necesare pentru a depasi pragul de simplu intreprinzator spre acela de fondator al unei afaceri. Inscrierea pentru workshop-ul de antreprenoriat din cadrul AtelierEle se poate face pe www.atelierele.ro sau la adresa de email office@atelierele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea