Social

#campanie #sms #copil #telefonul copilului

Doneaza bani prin sms pentru campania "Telefonul copilului"

 Asociatia "Telefonul copilului " a initiat o campanie media pentru obtinerea de donatii prin sms pentru serviciul "Telefonul copilului".

Pentru a sustine campania "Telefonul copilului", unde copiii cu probleme pot suna pentru a vorbi cu un specialist, puteti dona bani (2 euro) trimand un sms la 876. Numarul este apelabil in toata luna decembrie. Fondurile obtinute din donatii vor fi folosite pentru a extinde programul de lucru si a suplimenta numarul de specialisti.

In anul 2010, numarul cazurilor grave de copii care au sunat la telefonul copilului a crescut aproape 45%. "Chiar daca traim vremuri de criza, nimic nu justifica nepasarea, delasarea si ignorarea situatiei copiilor. Probleme lor de astazi vor fi problemele noastre de maine, daca nu le vom rezolva acum", a declarat Cristina Liberis, Presedintele consiliului director al Asociatiei Telefonul Copilului.

Specialistii de la "Telefonul copilului" au raspuns la aproape 40.000 de apeluri de la initerea serviciului si pana acum, iar dintre acestea 13.000 au fost efectuate de copii. Cea mai des intalnita forma de abuz este neglijarea, urmata de cazurile de molestare fizica si abuz emotional .

Asociatia Telefonul Copilului este o organizatie neguvernamentala, non-profit , al carei scop este acela de a proteja copiii impotriva oricarei incercari de incalcare a drepturilor lor, impotriva oricarei forme de abuz. 

 

Citeste toata stirea pe Imparte.ro - donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea