Social

#migranti sua #migranti musulmani sua #migranti musulmani #migranti #donald trump #europa

Donald Trump, despre migranti: "Europa a facut o enorma eroare"

Donald Trump a facut declaratii uimitoare privind migratii din Europa. In acelasi timp, acesta a declarat, intr-un interviu difuzat de ABC, ca lumea intreaga se afla intr-o "dezordine completa" si ca, de-a lungul anului s-au facut prea multe greseli si doreste ca America sa primeasca mai putini migranti pe an.

"Nu este o interdictie impotriva musulmanilor, dar aceasta priveste tari care au mult terorism", a afirmat Donald Trump. "Nu vreau terorism in aceasta tara", a adaugat el, refuzand sa precizeze lista tarilor care ar fi vizate de masurile respective, dar reafirmandu-si convingerea ca Europa a facut o "enorma eroare autorizand milioane de persoane sa se duca in Germania si in alte tari", potrivit stirileprotv.ro.

Mai mult, potrivit unui decret publicat de Washington Post, administratia americana se pregateste sa suspende pentru o luna sosirea pe teritoriul SUA a cetatenilor din sapte tari musulmane printre care se numara Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria si Yemen. Administratia prevede de asemenea, sa nu mai accepte nici macar un singur refugiat timp de patru luni si sa sisteze definitiv primirea refugiatilor sirieni.

Presedintele Americii a declarat ca nu se teme ca aceasta decizie sa creeze manie in lumea musulmana. "Manie? Exista deja manie deplina. Cum ar putea sa existe mai multa?", afirmand ca "Lumea este in dezordine (...). Lumea este manioasa", afirma el. "Noi nu ar fi trebuit sa mergem in Irak. Noi nu ar fi trebuit sa ne retragem in felul in care am facut-o. Lumea este intr-o dezordine completa", a spus el.

Sursa foto: cnn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea