Social

Don Quijote a tras cortina la Festivalul de Teatru Energii

Don Quijote a tras cortina, de la zeci de metri deasupra spectatorilor, dupa 11 zile de spectacole de dans, teatru si muzica. Duminica seara, Don Quijote a dorit sa-i binedispuna pe sibienii care au venit in Piata Mare.

El a calarit pe Rosinanta, s-a batut cu monstrii si, in final, a murit deasupra orasului. Totul intr-o piesa de teatru neconventionala, jucata la zeci de metri inaltime. Asa s-a incheiat cea de-a XV-a editie a Festivalului International de Teatru Energii, de la Sibiu.

Dupa 11 zile de festival, reprezentatia de duminica seara a fost una dintre cele mai reusite. Francezii din trupa Plasticens Volants, au adus pe strazile orasului personaje gigant, dar si artificii.

Spectacolul i-a incantat pe sibieni, avand in vedere ca pana acum nu au fost prezentate la Sibiu astfel de spectacole. In cadrul festivalului, au avut loc 44 de spectacole de teatru , dintre care patru au fost premiere.

Sibienii au mai avut parte si de 19 spectacole de strada cu trupe de acrobati, efecte pirotehnice si personaje gigant.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea