Social

#doliu actor #gheorghe danila #doliu #actor

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit actorul Gheorghe Danila

Este doliu la Teatrul de Comedie. Actorul Gheorghe Danila a murit la varsta de 72 de ani. Acesta s-a retras din activitate in urma cu cativa ani din cauza problemelor de sanatate pe care le avea.

Anuntul a fost facut de Teatrul de Comedie pe Facebook, anuntand unde pot merge cei care vor sa aduca un ultim omagiu actorului.

“Pentru cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu actorului Gheorghe Danila, lasam mai jos anuntul transmis de fiul sau: „Trupul tatalui meu este depus la capela bisericii Trei Ierarhi din incinta cimitirului Cernica 2. Slujba de inmormantare va avea loc vineri, 5 martie, incepand cu ora 14.00, la cimitirul Cernica 2. Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca! Va multumesc pentru gandurile bune! Toma Danila”.

Gheorghe Danila s-a stins din viata pe 1 martie 2021, la varsta de 72 de ani.

Gheorghe Danila lucra la Teatrul de Comedie din anii 1980.  Si-a facut debutul in rolul lui Launce, din „Doi tineri din Verona” de William Shakespeare, in regia lui Alexandru Dabija (1983).

Acesta a mai putut fi vazut in alte piese precum „Visul unei nopti de vara” de William Shakespeare, regia Alexandru Darie (1990), „Fuga” de Mihail Bulgakov, regia Catalina Buzoianu (1995), „Casa Zoikai” de Mihail Bulgakov, regia Alexandru Tocilescu (2009) etc.

Sursa foto:  facebook.com/TeatrulComedie/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea