Social

#atac #ecaterina andronescu #Doinita Chircu

Doinita Chircu (PDL) o ataca pe Ecaterina Andronescu

Deputatul PDL Doinita Chircu a declarat, marti, in timpul dezbaterii motiunii simple pe Educatie, ca Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, doreste sa anuleze in actualul mandat ceea ce a realizat in precedentul.

"Ati realizat non-performanta ca ceea ce ati facut intr-un mandat sa anulati in urmatorul. In primul mandat, ati sustinut scolarizarea de la sase ani. Am acceptat argumentele dumneavoastra, pe care le-am sustinut si noi. Acum sunteti impotriva pentru ca este o prevedere a legii pe care doriti sa o desfiintati", a spus Chircu in plenul Camerei Deputatilor.

Deputatul democrat-liberal sustine ca toate deciziile Ecaterinei Andronescu afecteaza sistemul educational romanesc.

"Mintiti prin omisiune, dezinformati, sustineti furtul intelectual, incurajati incompetenta, sacrificati copiii de dragul voturilor adunate de PSD. Ca ministru sunteti o simbioza intre putinta si neputinta. Puteti orice, oricand, oriunde, cand e vorba de interesul electoral", a afirmat Doinita Chircu.

Camera Deputatilor dezbate marti motiunea simpla pe Educatie initiata de parlamentarii PDL. In aceasta motiune, intitulata "Brambureala din Educatie duce la plagiat si esec scolar", PDL solicita demisiile Ecaterinei Andronescu si premierului Victor Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea