Social

#bistrita nasaud #accident #tren

Doi raniti grav in urma impactului intre doua locomotive

Un tren accelerat care se deplasa pe ruta Sighetul Marmatiei-Timisoara a fost lovit de o locomotiva , iar doua persoane sunt grav ranite.

10-15 persoane s-au lovit la cap la impactul dintre cele doua locomotive, langa localitatea Romuli din judetul Bistrita-Nasaud.

"Locomotiva este sarita de pe sine, trenul, nu. Nu stiu ce s-a putut intampla. Am gasit un batran lovit mai grav la cap, are o planga de 6-7 centimentri, i-am dat noi primul ajutor , dar am inteles ca mai sunt inca trei persoane ranite . Le cautam acum prin tren. Calea ferata e blocata, nu cred ca se va putea debloca mai repede de trei-patru ore", a declarat primarul din Romuli, Ion Monita, pentru Realitatea.net.

Dupa defectarea locomotivei trenului, cea sosita pentru a tracta trenul s-a cuplat de acesta cu viteza prea mare.

"Acceleratul 1923 care circula dinspre Sighetul Marmatiei spre Timisoara, stationa in urma unei defectiuni intre statiile Fiad si Romuli, iar locomotiva de ajutor, care a fost trimisa avea viteza prea mare si a intrat in locomotiva acceleratul care stationa", a explicat Liviu Pescarasu, directorul general al CFR Calatori, care nu exclude ipoteza unei eroari umane.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea