Social

#politisti retinuti coruptie #directia generala anticoruptie

Doi politisti rutieri ieseni retinuti de procurori pentru coruptie

Doi politisti rutieri ieseni au fost retinuti , marti, pentru abuz in serviciu, trafic de influenta si luare de mita, in baza unei ordonante emise de procurorii Parchetului de pe langa curtea de apel iasi si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

Procurorii au declansat urmarirea penala impotriva celor doi politisti saptamana trecuta, alaturi de ei fiind cercetati alti doi angajati ai Politiei Rutiere.

Marti, trei dintre politisti au fost chemati la audieri, respectiv Razvan Marciuc , Vanel Carp si Lucian Munteanu. In cazul a doi dintre acestia, Marciuc si Carp, au fost emise si ordonante de retinere, in timp ce Munteanu a fost lasat in libertate.

Procurorii ii acuza pe cei doi politisti rutieri retinuti ca au primit mita, constand in diverse sume de bani, pentru a interveni in unele dosare penale in favoarea celor vinovati, inclusiv in dosare legate de accidente comise de soferi sub influenta alcoolului

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea