Social

#fost coleg #jurnalisti impuscati #razbunare #rasism #crime

VIDEO SOCANT! Doi jurnalisti ucisi in direct la tv de fostul lor coleg

Doi jurnalisti din Virginia, SUA, au fost ucisi de unul dintre fostii lor colegi. Momentul in care cei doi jurnalisti, cameramanul si reporterul au fost impuscati a fost transmis in direct pe postul TV CBS. Imaginile au fost surprinse de cameramanul impuscat. Colegii celor ucisi sunt acum in stare de soc.

 

Dupa uciderea celor doi, atacatorul a postat pe contul sau de Twitter un video cu momentul crimei, filmat chiar de el. Pe acelasi cont pe care a postat imaginile crimei, ucigasul si-a acuzat victimele de rasism.

Atacatorul a fost urmarit de politie pe o autostrada, dar s-a impuscat inainte de a fi prins si a murit la spital.

Potrivit postului american ABC, barbatul a sunat la sediul canalului TV si a recunoscut crima. El a trimis si un manifest de 23 de pagini in care isi justifica actiunea spunand ca este o razbunare pentru atacul rasist din Charleston, din urma cu doua luni, cand au murit noua oameni.

Potrivit digi24.ro, atacatorul este un fost reporter si prezentator al aceleiasi televiziuni, concediat in urma cu doi ani. Pe cand era reporter, acesta a realizat mai multe reportaje despre controlul armelor in Statele Unite.

Urmeaza imagini socante!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea