Social

#radomir djalovici #rapid #haos

Djalovici, atacantul Rapidului, spune ca moare de foame

Atacantul Rapidului, Radomir Djalovici, a anuntat prin vocea impresarilor sai ca a ajuns in starea de a nu mai avea ce manca, din cauza faptului ca echipa din Giulesti nu i-a platit salariul pe ultimele luni.

"A ajuns in situatia de a nu mai avea ce manca. Nu e o exagerare , chiar asa stau lucrurile! Nu i-au platit salariul, chiria, plus alte sume pe care clubul i le datora", a declarat impresarul lui Djalovici pentru GSP . In aceste conditii, plecarea lui Djalovici din Romania este iminenta.

"Radomir are mai multe oferte de la echipe din strainatate si in situatia asta nu mai are nici un rost sa stea si sa se chinuie in Romania", a mai spus impresarul. Directorul tehnic al giulestenilor, Nicolae Manea , a precizat ca nu stie de probleme lui Djalovici, dar il considera pe acesta dispensabil. radomir djalovici s-a transferat in vara la Rapid si a marcat un singur gol in sapte partide pentru formatia de langa Podul Grant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea