Social

#exercitii fizice #erectie #disfunctii erectile #performante sexuale #tratare disfunctii erectile #probleme erectie

Metoda ingenioasa, descoperita de cercetatori, prin care se pot trata disfunctiile erectile

Urologii de la Infirmeria Regala din Bristol, un spital al Marinei Britanice, au descoperit ca exercitiile de antrenare a muschilor pelvieni sunt benefice atat pentru tinerele mamici, cat si pentru barbati. Conform studiului efectuat, barbatii cu disfunctii erectile isi pot imbunatati performantele sexuale efectuand aceleasi exercitii ca femeile.

Timp de trei luni, 40 de barbati cu aceasta problema, avand varsta cuprinsa intre 19 si 40 de ani, au practicat exercitiile de stimulare a muschilor pelvieni. Daca la inceputul perioadei media timpului inregistrat pana la ejaculare era de 31 de secunde, la sfarsitul experimentului 33 de barbati din cei 40 au atins performanta de 2,26 de minute.

Cinci dintre subiecti nu au inregistrat nicio imbunatatire a performantelor sexuale, in timp ce alti doi au parasit experimentul dupa cateva saptamani. 13 dintre voluntarii supusi experimentului au continuat exercitiile timp de alte sase luni si au confirmat ca acestea le-au imbunatatit viata sexuala. Metoda exercitiilor pare sa aiba un efect pozitiv mai accentuat decat celelalte tipuri de tratament ale disfunctiilor erectile.

Sursa foto: heartmdinstitute.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea