Social

#comunitate #romania #infractiuni #fbi

Directorul FBI din Chicago: Nu putem spune ca aveti foarte multi romanii rai

Directorul FBI din Chicago, Robert Grant , a declarat in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate presei romanesti din SUA ca domeniile principale in care romanii sunt implicati in activitati ilegale sunt din domeniul bancar, al asigurarilor, si in mod deosebit in cele legate de internet.

"Nu putem spune ca aveti foarte multi romani rai in comunitatea romaneasca, fiecare comunitate are si oameni mai putin buni. Avem insa in mod particular o problema cu crima organizata din Romania, in ceea ce priveste anumiti indivizi care folosesc internetul pentru a savarsi fraude. Un exemplu este cazul infractiunilor savarsite pe eBay in care un numar de aproximativ 30 de persoane atat din Romania cat si din America au inselat peste 1.000 de persoane cu mai multe milioane de dolari. [...]

Sunt in principal implicati in activitati din domeniul bancar, al asigurarilor, si in mod deosebit in cele legate de internet. N-as putea sa va spun exact motivul pentru care desfasoara activitati in aceste domenii", a spus oficialul american intr-un interviu publicat pe Rousa.

Robert Grant a mai precizat ca in ciuda problemelor in ultimii 3-4 ani a existat o colaborare foarte buna cu autoritatile romane, au gasit si cai de colaborare pentru a putea gasi acesti indivizi si de a-i pune in inchisoare...

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea