Social

#dgia #general gheorghe savu #inlocuire director

Directorul Directiei Generale de Informatii a Apararii a fost inlocuit

Directorul Directiei Generale de Informatii a Apararii (DGIA), Francisc Radici, a fost inlocuit cu generalul Gheorghe Savu , au declarat surse oficiale din Ministerul Apararii Nationale .

Ministrul Mihai Stanisoara , l-a numit, vineri, pe generalul-maior Francisc Radici, loctiitor al sefului Departamentului pentru Politica de Aparare si Planificare, acesta fiind eliberat de la conducerea Directiei Generale de Informatii a Apararii, mai informeaza MapN.

Totodata, la conducerea Directiei de Informatii a Armatei a fost numit generalul Gheorghe Savu. Savu a fost pana acum seful Directiei de Informatii Militare (n.r. - Serviciul extern de spionaj al Armatei), fiind, in acelasi timp, si subalternul lui Radici. DGIA cuprinde Directia de Contrainformatii si Securitate Militara (contraspionajul militar) si Directia de Informatii Militare (spionajul militar extern).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea