Social

#bacalaureat #fraude Bacalaureat #arestare #Liceul Dimitrie Bolintineanu #Costica Varzaru

Directoarea de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" acuzata de frauda, arestata

Costica Varzaru, directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitala, a fost demisa din functie luni si arestata pentru 29 de zile, dupa mai multe suspiciuni in privinta unor fraude comise la proba de Limba si literatura romana a examenului de Bacalaureat 2013.

Aceasta hotarare a fost luata ieri de Tribunalul Bucuresti, insa poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Anchetatorii au stabilit ca in perioada mai-iunie, Costica Varzaru a cerut, in calitate de director al Liceului Teoretic "Dimitrie Bolintineanu", sume de bani de la cativa elevi care urmau sa sustina examenul de Bacalaureat in sesiunea iunie-iulie 2013, pentru a interveni pe langa membrii Comisiei de Bacalaureat.

"Inculpata a si efectuat demersuri in acest scop, urmarind sa fie desemnati anumiti supraveghetori permisivi, precum si o comisie care putea fi influentata in sensul realizarii unor fraude in desfasurarea examenului", potrivit unui comunicat de presa al Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Costica Varzaru a mai fost implicata in trecut si in alte scandaluri. In anul 2003, directoarea a fost filmata in timp ce dezbraca un elev la banchetul de absolvire a clasei a XII-a.


Sursa foto: obiectivdesuceava.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea