Social

#ecaterina andronescu #universitatea spiru haret #regulament

Diplome anulate pentru 100.000 de absolventi "Spiru Haret"

Ministerul Educatiei, Ecaterina Andronescu , a anuntat astazi ca pana la 100.000 de absolventi ai cursurilor la distanta sau fara frecventa USH ar putea ramane fara diplome. "In Bucuresti, Spiru Haret are specializari acreditate la distanta, dar in rest, toate centrele din tara ID si FR sunt ilegale iar diplomele nu sunt recunoscute si vor fi anulate", a anuntat ministrul Andronescu.

Ecaterina Andronescu sustine ca diplomele emise ilegal de Universitatea Spiru Haret nu pot fi acceptate in continuare.

"Daca nu faceam eu demersul acesta, oricum diploma lor nu ar fi fost recunoscuta in Uniunea Europeana. In momentul in care s-a acreditat Universitatea Spiru Haret, in 2002, sub mandatul meu, am dorit de atunci ca universitatea sa intre in legalitate . Nu este vina mea ca dupa mandatul meu nu s-au mai facut verificari. In concluzie, orice licenta data in perioada 2002-2009 la centrele ID din tara din cadrul Universitatii Spiru HARET sunt ilegale si nu vor fi recunoscute si aici vorbim de peste 100.000 de astfel de cazuri", a spus ministrul la Realitatea.net.

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat pe site-ul oficial al institutiei lista cu centrele de invatamant la distanta care nu functioneaza legal. Lista integrala se afla aici.  

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea