Social

DIP si Vanghelie si-au tocmit mercenari

Disputele din PSD Bucuresti , dintre aripile Vanghelie si DIP, au degenerat in confruntari intre grupuri de presiune formate din suporteri tocmiti sa intimideze adversarii.

Un tip de la PSD Bucuresti mi-a promis 200 de mii, mincare si bautura, daca vin sa-l sustin pe Dan Ioan Popescu , ne-a relatat unul dintre suporterii racolati de liderii filialei din Capitala. La fel si-a racolat suporterii si tabara adversa, reprezentata de Vanghelie. Acesta a apelat, in plus, la tineri adusi de la un liceu din sectorul 5, unde directoare este chiar presedinta organizatiei de femei a PSD Bucuresti.

Lupta de la PSD Bucuresti, dintre gruparea Oprescu-Vanghelie, sustinuta de Geoana, si cea a lui Dan Ioan Popescu a inceput marti dupa-amiaza, cu citeva ore inainte de a avea loc sedinta decisiva, unde trebuiau sa fie exclusi din partid oamenii lui DIP. Inca de la ora 16.00, cele trei etaje ale sediului filialei erau pline de gastile de cartier aduse de Vanghelie si Stefanescu. Din vacarmul general, cu claritate se auzeau strigate doar numele lui DIP, Vanghelie si Oprescu. Primii ajunsi la sediu au fost gorilele lui Dan Tudorache, presedintele sectorului 1, ne-a declarat unul dintre apropiatii lui DIP. Vanghelie a convocat peste 100 de oameni, dintre care 20 de haidamaci rasi in cap, cu cicatrice pe fete si imbracati la costume. De cealalta parte, Codrin a tocmit patru agenti ai firmei de paza BGS, dar si pustani care treceau intimplator prin fata sediului. Daca va incerca cineva sa foloseasca presiunea sau forta, pentru a-si impune punctul de vedere, va avea de suportat sanctiunile cele mai drastice din partea conducerii partidului, a parut Geoana, de ochii lumii, deranjat. Sanctiunile le-a suportat insa doar Stefanescu; Vanghelie si suporterii sai fac parte din revolutia binelui, promovata de Geoana in PSD.

Vanghelie, mina reformatoare a lui Geoana

In aceasta atmosfera a inceput, marti seara, sedinta Biroului Executiv al PSD. Dupa patru ore de discutii aprinse, gruparea Vanghelie-Oprescu l-a exclus din partid pe Codrin Stefanescu , locotenentul principal al lui DIP. In PSD e comanda unica. Cine mai iese cu declaratii impotriva deciziilor partidului va fi ras. Sint mii de oameni care asteapta afara sa le ia locul, a deschis Geoana sedinta. Totodata, alti doi sustinatori ai lui DIP, Vlad Dumitrescu si Octavian Petrovici, au fost fortati sa demisioneze. Ceea ce se intimpla la PSD Bucuresti se apropie de mafie. Totul a fost facut cu girul conducerii centrale, a comentat Petrovici, in timp ce isi facea publica demisia.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea