Social

#dinu patriciu pnl #patriciu tradare tariceanu #crin antonescu presedinte

Dinu Patriciu l-a tradat pe Tariceanu?

Dinu Patriciu se pregateste sa il abandoneze pe Calin Popescu Tariceanu. Dupa ce ani de zile l-a sustinut in fruntea PNL, se pare ca magnatul isi ia mainile de pe fostul premier pentru a-l sustine pe Crin Antonescu .

Pentru nimeni nu este o noutate ca nucleul dur Orban - Antonescu vrea sa forteze un congres extraordinar in PNL si "descaunarea" lui Tariceanu.

Interesant insa e ca Dinu Patriciu , prietenul fostului premier cu care si-a petrecut vacanta de iarna , vrea sa schimbe tabara, sustin surse liberale citate de Gandul.

Planul lui Patriciu implica o schimbare de garda la varful PNL. Astfel Tariceanu ar urma sa devina presedinte al Consiliului National, iar Crin Antonescu, vechiul sau prieten, s-ar cocota pe functia de lider al partidului, ba chiar va candida si impotriva lui Traian Basescu pentru locul de la Cotroceni.

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a spus joi ca intentioneaza sa candideze pentru functia de sef al statului, dar si pentru cea de presedinte al liberalilor, daca va avea sustinerea unei mari majoritati a colegilor din PNL. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea