Social

Dinamo - Solidaritate

Fotbalistii formatiei din Soseaua Stefan cel Mare intentioneaza sa arboreze in etapa viitoare un banner de sprijin cu galeria, in timp ce ministrul de Interne, Vasile Blaga, i-a criticat dur ieri pe ultrasii dinamovisti.

In urma evenimentelor petrecute duminica seara la Constanta, unde suporterii lui Dinamo s-au batut pret de cateva zeci de minute cu trupele de jandarmi, iar luptele s-au sfarsit cu victime de ambele parti, jucatorii "alb-rosiilor" au decis sa ia masuri de aparare a fanilor.
MESAJ. Chiar daca nu vor avea spectatori nici la derbyul cu Steaua, jucatorii nu sunt suparati pe suporteri. Potrivit site-ului dinamomania.net, fotbalistii vor arbora un banner de sustinere a galeriei, pe care va fi inscris sloganul "Nu ne mai bateti suporterii".

Mesajul urmeaza sa fie afisat inaintea inceperii meciului din etapa viitoare, cand Dinamo va juca acasa cu Poli Iasi.
SEMNAL DE ALARMA. Intr-o scurta conferinta de presa desfasurata ieri, cu ocazia inaugurarii noului sediu al MAI, ministrul Vasile Blaga a condamnat comportamentul galeriei dinamoviste de la meciul cu Farul. "Imaginile sunt socante si stupefiante , mai ales ca se dovedeste pentru a nu stiu cata oara ca cele mai mari probleme le avem cu galeria clubului Dinamo. Au fost identificate 26 de persoane, iar la a doua manifestare vom merge in instanta, asa cum spune legea, pentru a le interzice sa mai intre pe stadion. Jandarmii au actionat proportio-nal cu manifestarile huliganice. Este vorba de aceeasi galerie care a distrus doua statii de benzina in Bulgaria si a facut probleme in Polonia."

AVERTISMENT

"S-a dovedit pentru a nu stiu cata oara ca cele mai mari probleme le avem cu galeria clubului Dinamo. Au fost identificate 26 de persoane, care, la a doua manifestare de acest gen, vor ajunge in instanta. Jandarmii au actionat proportional cu manifestarile huliganice. E aceeasi galerie care a distrus doua benzinarii in Bulgaria si a facut probleme in Polonia" - Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea