Social

Din nou vreme rea!

Vreme ploioasa si rece – asta ii asteapta pe romani in urmatoarele zile la capitolul vreme. Dupa un week-end ploios, cu cod galben si cu temperaturi destul de scazute, se pare ca aceasta tendinta a vremii va continua.

Meteorologii au avertizat asupra faptului ca desi astazi la ora 10 expira avertizarea hidrologica cod galben emisa pentru estul si sud-estul tarii, de miercuri vremea intra intr-un proces de racire , care va fi insotita de ploi in anumite zone ale tarii.

Aceasta racire a vremii se datoreaza unei mase de aer mai rece care avanseaza catre tara noastra dinspre nord-estul continentului. Cei care vor resimti cel mai mult racirea vremii vor fi locuitorii din Moldova, acolo maximele vor fi cu pana la 6 grade mai mici decat valorile obisnuite la aceasta data.

Prognozele meteorologilor spun ca astazi cerul va fi acoperit de nori care aduc ploi in cea mai mare parte a tarii, respectiv in Muntenia, Oltenia, Banat, Crisana si izolat in Transilvania si Maramures. In sudul tarii, va ploua pe arii extinse, maximele temperaturilor aflandu-se sub temperaturile normale ale acestei perioade.

In Capitala, cerul este mai mult noros si sunt perioade pe percursul zilei cand va mai ploua, cu temperaturi cuprinse intre 11 si 19 grade.

Aceeasi tendinta se va pastra si pentru urmatoarele zile, prognozele meteorologilor anuntand o ameliorare a vremii undeva la jumatatea lunii mai.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea