Social

Din nou la munca. Dacia a reluat productia cu angajati din schimburile 1 si 2

Dacia a din nou productia, cu angajati din schimburile 1 si 2. Uzina a fabricat, joi, 85 de vehicule , fata de cele 1.300 de realizate pe zi, inainte de greva.

"In ciuda presiunilor salariatilor , salariatii non- grevisti de la Dacia au fabricat joi 85 de vehicule", directorul de Comunicare al companiei, Liviu Ion. Acelasi oficial de la Dacia a precizat ca cele 85 de automobile au fost reverificate dupa ce au iesit de pe linia de asamblare , conform procedurii.

"Cei care au montat aceste vehicule sunt formati pentru posturile respective de lucru. Nivelul de si al celor care nu participa la greva este acelasi cu al salariatilor grevisti, prin urmare calitatea masinilor este aceeasi ca si inainte de greva", a spus Liviu Ion.

Oficialul Dacia a mai spus ca pe toata durata grevei s-au produs doar cutii de viteza, elemente mecanice si colectii CKD (pachete de vehicule dezasamblate).


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea