Social

Din nou Alice

Luni 12 mai 2008 la ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor bucuresti   va invita la spectacolul " ALICE, O PIESA NETERMINATA", adaptare dupa piesa "Calatorii cu Alice" de Iosif Naghiu. Scenariul si regia: Petru Ionescu. Interpreteaza: Silvia Codreanu (durata spectacolului: 60 minute)

"Generozitatea artistului de a se darui dezinteresat , indiferent la recompensa materiala, pare irationala individului pragmatic de azi. Ea nu se risipeste insa in zadar, caci starneste emotiile si stimuleaza reflectiile spectatorului, iar acestea produc fluxuri de caldura si iubire care se intorc spre actor, dandu-i noi energii"(Adrian Mihalache)

Loc: sala POD (etaj IV) din Casa de Cultura a Studentilor bucuresti
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Parteneri media; www.port.ro, 24 FUN
Spectacolul este prezentat in cadrul stagiunii "Europa si Noi" 2007-2008

Marti 13 mai 2008 la ora 20:00 va invitam la spectacolul "CENUSA DE PIATRA" de Daniel Danis. Cu: Ana Ularu , Adrian Nicolae, Alexandru Pavel, Nicoleta Hancu.
Regia: Andrei Narcis Grosu (clasa prof. univ. dr. Alexa Visarion , lector univ. dr. Ion Mircioaga). Scenografia: Georgiana Savuta. Multimedia si light design: Nicolae Constantin Tanase .

Loc: sala POD (etaj IV) din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea