Social

#cercetari #dieta #dieta minune #Overnight Diet

Dieta care te ajuta sa slabesti in somn

Un renumit medic din SUA a creat o dieta minune, care te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus in timpul somnului, fara ca sanatatea sa fie afectata in vreun fel.

Medicul care a creat aceasta dieta care te ajuta sa slabesti in somn se numeste Caroline Apovian si lucreza la Boston Medical Centre.

Specialistul sustine ca dieta minune, numita "Overnight Diet" asigura pierderea a trei kilograme in doar o saptamana. Mai interesant insa este faptul ca persoanele care doresc sa slabeasca nu trebuie sa renunte la alimentele care ingrasa, precum cartofii, pastele sau la bauturile alcoolice.

"Overnight Diet" presupune consumarea a trei cocktailuri speciale pe parcursul unei saptamani, iar in afara de asta se poate manca orice fel de alimente, ceea ce face ca aceasta dieta sa nu fie una care sa te infometeze. De asemenea, medicul sustine ca dieta ajuta si la mentinerea masei musculare, ceea ce nu se intampla si in cazul dietelor obisnuite.

Caroline Apovian a povestit ca, pentru a crea aceasta dieta, a facut cercetari si studii timp de 25 de ani.

Exemple de cocktailuri si retele pentru prepararea lor se gasesc pe site-ul specialistului.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea