Social

Dica: "E bun si un egal"

Nicolae Dica spune ca meciul din Giulesti va fi mai greu decat cel cu CFR Cluj. Fotbalistii Stelei par sa nu se gandeasca prea mult la titlul de campioni , preferand sa se concentreze doar pe lupta pentru locul doi.

Astfel, Nicolae Dica a declarat ca un rezultat de egalitate nu ar fi rau in Giulesti, desi situatia din clasament arata ca remiza micsoreaza considerabil sansele ros-albastrilor de a castiga campionatul.

„Eu sunt de parere ca va fi mai greu decat a fost cu CFR Cluj, mai ales ca jucam in deplasare. Rapid alcatuieste o formatie buna, am avut mereu meciuri grele cu ei, dar daca vom castiga, ne vom distanta la cinci puncte fata de ei.

Si un egal ar fi bun, pentru ca am ramane la doua puncte in fata Rapidului. Eu cred ca sansele sunt egale", a precizat „decarul" Stelei, care s-a declarat ingrijorat de forma excelenta a portarului rapidist, Dani Coman . Rapid-Steaua se joaca maine, de la ora 20.30, pe Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea