Social

Diana Bisinicu, alungata din trupa de colegele ei

De mai bine de un an, trupa POPS , sora mai mica a formatiei A.S.I.A., a disparut de pe scena muzicala, fara sa-si fi anuntat oficial pana in prezent desfiintarea.

Sub linistea aparenta care inconjoara numele trupei se ascund mai multe probleme, cele mai importante fiind legate de refuzul a trei dintre componentele POPS de a mai canta impreuna cu colega lor. Aylin, Tina si Minola si-au avertizat atat casa de productie , cat si managerii ca nu vor sa mai faca echipa cu Diana Bisinicu, propunand excluderea ei din formatie.

Potrivit unor surse din anturajul celor trei fete, relatia lor cu Diana s-a deteriorat foarte mult in ultimul an, de vina fiind aerele de lider ale blondei. Conform casei de productie MediaPro Music , deocamdata, formatia nu s-a desfiintat si se cauta solutii care sa multumeasca pe toata lumea. Este adevarat ca fetele vor sa urmeze drumuri separate sau macar unele dintre ele, insa pana acum nu s-a luat nici o decizie, ne-a declarat Anda Adam de la MediaPro Music. Pentru ca Aylin, Tina si Minola au refuzat sa cante impreuna cu Diana, trupa POPS a pierdut mai multe concerte in ultimul an.

Blonda a devenit indezirabila pentru celelalte fete din trupa POPS, care refuza sa mai cante impreuna cu ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea