Social

Dialogurile lui Nelutu cu Nutica cea care naste scandaluri vii

Incendiara Nutica Udrea apare atit de des in emisiunea lui Nelutu Cristoiu de pe Antena 3 incit ma intreb daca n-are abonament.

Imediat ce s-a scoborit intre muritori din dealul Cotrocenilor, Nutica (careia azi ii urez o primavara eterna) a inceput sa bata drumul Antenei 3 si sa dea cu declaratii in stinga, dar mai ales in dreapta. Ba c-o fi, ba ca ea are printipuri tari si imuabile, in vreme ce fostii ei colegi nu, ba ca ea are facultatea la baza, ca stie carte, ca vrea binele oamenilor si e sincera atunci cind spune din adincul sufletului tot ceea ce spune.

Nelutu Cristoiu a adus-o si a cultivat-o ca pe o un arsenal de bombe de presa exploatind-o pina acum mai ceva decit pe gaina lui din vremuri de glorie, cea care nastea pui vii si tiraje nemaivazute. Intr-un fel, chiar daca dl Cristoiu si-a plimbat spiritul pe la Biblioteca Academiei, inclinatia sa spre tabloidizare nu pare sa fi disparut, ci doar sa se fi transformat din fapt divers in diversiune de fapt. La urma urmei, cine e femeiusca asta ingimfata care n-are nici o alta calitate decit aceea de fosta consiliera prezidentiala cu atributii dubioase si de vecina de masa cu Basescu pe la Revelioane? Cum se simt celelalte doamne serioase din politica precum Mona Musca sau Monica Macovei in compania acestei domnite care schimba barcile mai abitir decit marinarii porturile? Iata ce usor e sa faci pe prostul si sa pui intrebari de genul: Oare au suferit principiile ferme ale Nuticii atunci cind sotul a incercat sa mituiasca un jurnalist?

Ceea ce ar trebui sa fie evident pentru oricine e ca Nuti are o tehnica ieftina de a insinua, punindu-si de-a valma intrebari retorice si ascunzindu-se sub o inocenta mai falsa decit parfumurile frantuzesti de pe tarabele din P-ta Obor .
Ori chestia asta, dincolo de orice altceva, dezvaluie smacul ieftin cu care se acopera obrazul prezidential atunci cind o trimite in lume pe Nuti sa predice dreptatea si 0. Aveam pretentii mai mari de la piaristul nr.1 al tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea