Social

Diaconu, favorit in meciul cu Henry

La casele de pariuri, romanul are o cota de 1.20 pentru victorie, in timp ce adversarul sau a primit o cota de 4.33

Au mai ramas patru zile pana cand Adrian Diaconu il va intalni pe americanul Chris Henry pentru titlul de campion interimar la categoria semigrea, in versiunea WBC. Romanul, care va boxa la Bucuresti in Sala Polivalenta, spune ca acest meci este cel mai important al carierei.

„Este cel mai important meci din viata mea. Ma pregatesc de trei luni strict pentru aceasta lupta, am facut reprize de sparring cu trei parteneri diferiti, unul foarte apropiat ca stil de Henry", a mentionat Diaconu, care va avea o bursa de 600.000 de euro.

Dar si pentru adversarul sau, Chris Henry, intalnirea este cea mai importanta din viata. „O sa castig acest meci. Diaconu nu are nicio idee de ce il asteapta in ring. Cred ca aceasta este intalnirea anului pentru ca si Adrian este un pugilist foarte bun.

M-am pregatit bine, iar la Bucuresti voi castiga sansa de a lupta cu centura pe masa. Astfel de meciuri vin o data in viata si de aceea sunt hotarat sa castig", a afirmat si americanul, care este pregatit de celebrul Ronnie Shields. Tehnicianul a mai lucrat in trecut cu Mike Tyson , Jesse James Leija si Evander Holyfield , iar 2003 a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului de catre "World Boxing Hall of Fame ".

In ciuda acestei exuberante afisate de american, casele de pariuri merg pe mana lui Diaconu. Astfel, acesta a primit o cota de 1.20 pentru o victorie, in timp ce adversarul a primit o cota de 4.33. Un egal intre cei doi este foarte putin probabil, astfel ca acest rezultat are o cota de 29.00.

Dar majoritatea specialistilor cred ca romanul va castiga intalnirea inainte de limita si cred ca Diaconu il va face KO pe american in runda 6 sau 7. Gala, care va avea loc sambata, va putea fi urmarita, in direct, la ProTV, cu incepere de la ora 20.30. Tot in aceasta gala, Jojo Dan il va intalni pe argentinianul Raul Balbi, in incercarea de a-si apara centura NABA.

13 este cota pe care a primit-o Diaconu pentru a-l face KO pe Henry in runda a sasea sau a saptea


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea