Social

#critici #urari #cristian diaconescu # critici pentru politicieni

Diaconescu: La multi ani si sa ne fie rusine!

Liderul UNPR, senatorul Cristian Diaconescu , fost ministru de Externe , le transmite romanilor urari de sanatate, insa le atrage atentia politicienilor, ii cearta si le transmite sa le fie rusine, pentru ca implinirea a 5 ani de la aderarea Romaniei la UE nu a fost marcata cum se cuvine in tara.

"Odata cu trecerea in 2012, Romania sarbatoreste cinci ani de la momentul intrarii in Uniunea Europeana - moment al confirmarii noului drum democratic al tarii noastre in compania statelor cu vocatie democratica europeana si totodata momentul de ruptura ireversibila de trecutul comunist.

Din pacate, cu toti am uitat - am uitat ce inseamna sa nu faci parte din familia tarilor europene, am uitat ca mentinerea noastra la masa tarilor civilizate ale Europei este un efort continuu, am uitat, deopotriva media si cel mai grav, am uitat noi politicienii", scrie Cristian Diaconescu, pe blogul personal, in cadrul unei postari intitulate " La multi ani si sa ne fie rusine!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea