Social

#discutie telefonica #cristian diaconescu #franco frattini #viol italianca #romani guidonia

Diaconescu ii cere scuze lui Frattini pentru infractiunile romanilor

Dupa ce o banda de romani au violat o italianca, iar pe iubitul ei l-au inchis in portbagaj , societatea italiana s-a revoltat din nou, iar Cristian Diaconescu , ministrul roman de Externe, l-a sunat pe omologul sau italian pentru a-si exprima preocuparea pentru incidentele care s-au petrecut acolo.

Ministrul de externe Cristian Diaconescu a avut o convorbire telefonica cu omologul sau italian, Franco Frattini , miercuri seara, pentru a-si exprima preocuparea in legatura cu incidentul de la Guidonia si cu efectele acestuia asupra comunitatii romanesti, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.

"Regretam ceea ce s-a intamplat la Guidonia si suntem preocupati ca aceasta situatie sa nu afecteze intreaga comunitate romaneasca din Italia. Vom continua dialogul si cooperarea dintre Romania si Italia pentru ca situatia sa nu duca la evolutii nedorite pentru ambele state", a precizat ministrul Diaconescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea