Social

Dezvoltarea turismului, componenta principala in programul PD-L

Vicepresedintele organizatiei judetene a PD-L Suceava, dan Cadariu, fost consilier judetean, a prezentat planul de dezvoltare a judetului Suceava, pe componenta de turism.

Cadariu a fost prezent in viata publica suceveana cu o serie de initiative in privinta dezvoltarii turismului sucevean, insa pana acum ecoul actiunilor sale nu a gasit o replica din partea autoritatilor. Vicepresedintele PD-L sustine ca partidul sau are in vizor dezvoltarea turismului pe mai multe planuri.

Primul este „ Bucovina -Athos-ul din Carpati”, in acest sens dorindu-se modernizarea a doua drumuri ce leaga orasul gura humorului de localitatile Slatina si Sucevita pentru a facilita transportul turistilor.

Cel de-al doilea se intituleaza „Inima Bucovinei” si are in vedere scoaterea la lumina a unor rezervatii naturale deosebite, precum Codrii Seculari, Rarau si Calimani. (continuarea in News Bucovina)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: News bucovina

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea