Social

Dezvaluiri socante ale barbatului care si-a injunghiat amanta in parcarea Cora

"O iubeam mult, dar cand mi-a spus ca are pe altul, parca mi-a luat Dumnezeu mintile", asa si-a inceput ieri marturia Victor Damian, barbatul care si-a injunghiat amanta.

"Tineam enorm la fata asta, enorm, asa cum n-am iubit pe nimeni. Mi-a spus insa ca are un nou iubit si parca mi-a luat Dumnezeu mintile. N-am mai judecat, nu mai vedeam nimic", ne-a spus Victor Damian, arestat acum pentru 29 de zile.


AM VANDUT DOUA MASINI PENTRU EA

Barbatul spune ca gestul necugetat la care a recurs a fost determinat de faptul ca a dedus ca iubita sa, cu 23 de ani mai tanara decat el, il insela cu un alt barbat, iar pe el nu-l folosise decat pentru bani. "Am vandut doua masini iar banii i-am cheltuit cu ea. Peste tot mergea cu mine, in delegatii, peste tot. Am dus-o la doctor pentru ca era bolnava, m-a imbolnavit si pe mine. Sotia mea stia de relatie, i-am recunoscut tot. Intentionam sa puneam capat dar... tineam la ea", a mai spus barbatul.



GELOS

Damian mai spune ca Oana este insarcinata in cinci saptamani si banuieste ca el ar fi tatal copilului. "Eu stiu ca nu a mai fost cu altcineva decat cu mine. Mi-a zis ca de curand are un nou prieten, un om de afaceri cu doua firme. Si cand ma gandesc ca eu mi-am distrus familia pentru fata asta. Are o familie extrem de periculoasa, sper sa nu se mai
incurce nimeni cu ea si cu familia asta. A stat cu mine doar pentru bani, din interes. "Acum regreta gestul facut. Imediat dupa ce a ranit-o pe Oana,
Damian a incercat la sa se sinucida:
"Mi-am infipt cutitul in burta", si arata spre zona stomacului.



NEVASTA INSELATA

Relatia lor dura de mai bine de un an. Damian isi propusese sa-i construiasca fetei o casa, de curand ii pavase curtea cu dale de piatra luate de la el, de la firma. Sotia sa, Teodora, a venit ieri la Tribunal si ne-a povestit framantarile barbatului din ultimele zile. "Ieri dimienata (n.r., marti dimineata) mi-a zis ca s-a certat cu pustoaica, pentru ca nu a vrut sa divorteze de mine. Apoi, mi-a zis ca are de gand ori s-o omoare pe ea, ori sa se omoare el."



LIPSEA CUTITUL

"I-am zis sa nu faca asta pentru ca, daca ii face vreun rau fetei, ajunge la puscarie si vom suferi cu totii, iar daca isi face lui rau, de asemenea, va suferi toata familia. Luni eu am fost putin plecata de acasa iar cand m-am intors am sesizat ca lipsea un cutit. Mai tarziu mi-am dat seama ca luase de acasa cutitul acela cu care a lovit-o pe ea", ne-a declarat sotia barbatului, Teodora Damian.



NU-L STIE NIMENI

Desi are o carte de vizita in care se prezinta pompos ca fiind "consilier zonal" la firma de salubrizare a lui Silviu Prigoana si membru de vaza al Partidului Democrat, in realitate Victor Damian nu este cunoscut nici de membrii conducerii societatii, nici de reprezentantii partidului. El este unul din cei 2.900 de simpli membrii PD, organizatia sectorului 3. (S.F.)



NU-L MAI VOIA PENTRU CA NU DIVORTA

Tanara de 20 de ani injunghiata de fostul concubin a fost externata ieri dimineata, desi alaltaieri suportase o operatie de aproape patru ore.
Oana il parasise cu cateva zile in urma, fiindca Victor, care era insurat si ii promisese ca va divorta pentru ea, nu facuse nimic desi trecusera cateva luni bune. De Pasti, barbatul, insotit de doi prieteni, a venit la ea acasa si a rugat-o sa-i mai dea o sansa. Oana nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Luni, Victor i-a mai trimis fetei cateva mesaje pe telefonul mobil si pentru ca nu a primit nici un raspuns, marti dimineata a asteptat-o in fata hipermarketului Cora, unde Oana este casiera.



ATACUL DIN PARCARE

Oana-Maria isi aminteste cu groaza cum a fost atacata de iubitul ei. Au stat un pic de vorba la intrarea hipermarketului. Barbatul a rugat-o din nou sa-i mai acorde o sansa, insa Oana a tinut-o pe a ei. Nebun de furie, Victor a scos un cutit si a injunghiat-o in piept. Oana l-a lovit cu geanta de mai multe ori, dupa care a luat-o la fuga. Barbatul a prins-o in parcare, intre masini, si a taiat-o la gat, dupa care a injunghiat-o in umarul drept. Oana a pus mana pe lama cutitului pentru a se apara si s-a taiat la trei degete. Norocul fetei a fost ca au sarit bodyguarzii si l-au imobilizat.



CASA IN CURTEA AMANTEI

Mama Oanei ne-a povestit ca era cat pe ce sa-l lase pe Victor sa-si construiasca o casa chiar in curtea ei. Inainte de a afla ca este casatorit, Oana si Victor isi faceau planuri ca orice indragostiti. Norocul ei a fost ca barbatul nu a obtinut aprobare de constructie. Femeia se gandeste cu groaza cum ar fi fost daca Victor isi construia casa in curtea ei si se muta in ea cu sotia sa si cu fiica lui de 22 de ani.



INSPAIMANTATA

Oana ne-a povestit ca fostul ei iubit are foarte multi subordonati loiali la firma de salubrizare Rosal. Din aceasta cauza, atat fetei cat si familiei ei le este teama ca nu cumva Victor sa plateasca pe unul dintre ei, ca sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea