Social

#dezvaluiri din ucraina #vlogger roman # vlogger #ucraina

Dezvaluiri din Ucraina ale unui vlogger roman! Ce se intampla in tara, dupa ce a fost atacata de Rusia: „Lucrurile s-au inrautatit”

Cristian Dascalu, un vlogger roman care se afla in Ucraina, a avut ghinionul sa ajunga in tara vecina chiar inainte de atacul Rusiei.

In momentul in care lucrurile au degenerat si a inceput razboiul, Cristian Dascalu se afla la Kiev si a decis sa posteze pe TikTok mai multe filmulete prin care arata ce se intampla in Ucraina.

 

@cristiandascalu93

Update ora 16:00. Scrieti daca aveti mesaje de trimis mai departe.

♬ original sound - Cristian Dascalu

 

„Lucrurile s-au inrautatit in momentul de fata. Se aud alarme pe strada. A fost atacat aeroportul. Momentan suntem in regula, cautam o masina sa iesim de aici”, a spus initial tanarul. Dupa care a revenit cu un alt mesaj: „Suntem intr-un microbuz, spre Romania. Am avut perfect noroc sa-i nimerim pe oamenii astia. Problema este ca in momentul de fata este super coada, in Kiev, la iesirea din oras, ceea ce este si normal. Am inteles ca s-a instituit Legea Martiala, in Ucraina, ceea ce inseamna ca armata are puteri acum, ce spune aia facem. Speram sa fie totul ok, revin”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea