Social

# moarte maleon # sotii maleon # sinucidere maleon #sinucidere

Dezvaluire socanta in cazul mortii sotilor Maleon. "Ea l-a omorat"

Moartea sotilor Maelon din Iasi a socat pe toata lumea, mai ales ca acestia si-au pus capat zilelor chiar in ziua de Craciun.

Nimeni nu stie motivul care i-a impins pe cei doi soti sa recurga la un astfel de gest. Apropiatii cuplului au declarat ca sunt pur si simplu socati de moartea acestora si ca niciodata nu au aratat ca ar avea probleme.

Mai mult, acestia au marturisit ca sotii Maleon se iubeau foarte mult si erau extrem de apropiati. Carmen Harra este de parere ca directorul BCU Iaai, Bogdan Maleon, ar fi reuait sa scape cu viata daca intre el si sotia lui ar fi avut loc o disputa in acea seara.  

“Numerologia celor doi soţi arată că, în cazul lui, nu era timpul să moară, trebuia să aibă viaţă lungă, iar ea avea grave probleme mentale. Ea l-a învăluit în depresie (el nu s-ar fi sinucis dacă nu era debusolat din cauza ei) şi avea karme nerezolvate. Şi în altă viaţă, ea l-a omorât pe el. Ea suferea de paranoia şi a mai încercat să se sinucidă, iar asta l-a torturat psihologic pe el. Ea a determinat toată această situaţie. Fiind foarte depresivă şi tulburată mental, a fost pentru el ca picătura care a otrăvit oceanul. Nu s-au certat, pentru că, dacă o făceau, el pleca şi scăpa cu viaţă. Nebunia ei s-a reflectat şi în relaţia lor, vorbeau mult despre moarte, iar ea l-a convins că moartea este o soluţie. Influenţa ei a produs tragedia. Sinucigaşii sunt oameni bolnavi mental”, a declarat Carmen Harra pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea