Social

#case distruse # deplasare dealuri #alunecari de teren #dezastre naturale #ploi #inundatii #belgia

Dezastru in Belgia! Sute de oameni evacuati! Dealurile se deplaseaza zilnic cu cativa centimetri si distrug totul in jur

Un fenomen socant are loc in Belgia, unde dealurile se deplaseaza zilnic cu cativa centimetri. 

 

Efectele inundatiilor fin luna iulie sunt resimtite intens de belgieni. Zeci de persoane si-au pierdut vietile in timpul inundatiilor, iar acum sute de persoane sunt evacuate din propriile locuinte.

Oamenii sunt terorizati de alunecarile de teren. Solul imbibat cu apa face ca dealurile sa se deplaseze zilnic cu cativa centimetri.

Intr-o comuna din Valonia, dealurile se deplaseaza cu 2-3 centimetri in fiecare zi, iar locuitorii au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele. Din fericire acestia au fost evacuati la timp, acum casele lor fiind distruse de alunecarile de teren, potrivit stirileprotv.ro.

Situatia se agraveaza insa, din cauza zilelor ploioase care accelereaza alunecarile de teren.

Reamintim ca, in luna iulie a acestui an, peste 260 de localitati din Valonia au fost lovite de inundatii catastrofale. Mii de oameni au ramas fara case. Acum, efectul inundatiilor din iulie se resimte iar, alunecarile de teren distrugand alte cateva sute de case.  

Foto: ro.wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea