Social

Detoxificati-va organismul dupa Sarbatori

Mesele bogate din timpul Sarbatorilor pot supraincarca organismul cu toxine. Alimentele sarate pot cauza retinerea de lichid, iar cele cu zahar rafinat afecteaza nivelul de zahar din sange si produce sete. In plus, alcoolul si cafeaua va deshidrateaza. Pentru ca organismul sa-si revina dupa Sarbatori, trebuie sa eliminati toxinele, iar opt pahare de apa pe zi nu va vor fi de ajutor.
  • Beti suc de sfecla si castraveti. Ca sa va purificati organismul, aveti nevoie de o cura cu sucuri de fructe dimineata si de una cu sucuri de legume seara. In primele doua zile, inainte de a consuma altceva, beti un pahar cu apa calda amestecat cu sucul unei lamai, doua lingurite de sirop de artar si putin piper.
  • La micul dejun, pe langa alte alimente, amestecati o portocala cu o jumatate de grepfrut, doua-trei felii de ananas si doua teline . Dupa-amiaza, consumati suc de morcovi , bogati in antioxidanti. Amestecati sucul din patru morcovi, o legatura de patrunjel, jumatate de castravete si jumatate de sfecla si indulciti continutul cu un mar mic.
  • Mancati alimente cu un continut mare de apa. Alegeti alimentele care contin multa apa, precum castravetele, telina sau varza. Grepfrutul stimuleaza metabolismul si, pentru ca este bogat in potasiu, mentine functiile rinichilor, iar bananele si avocado mentin nivelul de zahar din sange. Evitati alcoolul, nu consumati cafeina in exces si carne rosie. (continuarea in Evenimentul Zilei) Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.
  • Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

    •  
    •  

    Articol scris de

    Vezi toate articolele

    Articole din social

    Top

    Cauta-ti perechea